Tilstandsrapport og Energimærke

Tilstandsrapport og energimærke

“Skal du sælge dit hus, kan det anbefales at få udarbejdet en Tilstandsrapport, et Eleftersyn og indhentet en Ejerskifteforsikring, da det er den eneste måde at blive frigjort for 10 års sælger ansvar.”
Der skal endvidere være et Energimærke på ejendommen, som ved salg ikke må være over 7 år gammel. ( 10 år for huse med få forbedringsforslag )

I firmaet NYLAND rådgivende ingeniør ApS har vi specialiseret os i at udarbejde tilstandsrapporter og energimærkninger, og vi hjælper dig gerne med den del af handelen, herunder indhentning af Eleftersynsrapport og ejerskifteforsikring, så det giver mindst muligt besvær for dig.

 

Priser på tilstandsrapporter og energimærkning

Vi har konkurrence dygtige priser på tilstandsrapporter og energimærkning.

* Kampagne pris: Tilstandsrapport + Energimærke + El-eftersyn – fra kr. 7.590 for hus under 25 år.

Se alle vores priser her.

Vi operere hovedsageligt i Slagelse kommune, Kalundborg kommune, Sorø kommune, Ringsted kommune og den nordlige del af Næstved kommune.

* Automat mærker: Se priser.

Du kan kontakte os på telefon 58 52 79 41, hvis du ønsker at bestille en tilstandsrapport eller energimærke – men du kan også bestille ONLINE.

Du kan også læse mere om energimærkning af bolig- og erhvervsejendomme m.v. og få yderligere information på Energistyrelsens hjemmeside omkring energimærkning.